Meet this year's Team!

Mød cykelkok-teamet

CYKELKOKKEN består af et passioneret hold, der sammen bringer gastronomi, cykling og bæredygtighed til live.

Bag konceptet står et dedikeret team af kokke, guider og medhjælpere, som hver især bidrager med faglighed, energi og et glimt i øjet.

Vi er forskellige typer med samme drive – vi elsker at lave mad, vi elsker at cykle, og vi elsker at give gæsterne en oplevelse, de ikke glemmer.

Vores team består primært af sæsonansatte kokke og guider, som ikke kun mestrer madlavning under åbne himmelstrøg, men også forstår vigtigheden af nærvær, god stemning og samarbejde. For os handler det lige så meget om mennesker som om mad.

Sara

Mød Sara Ekman, der er uddannet kulinarisk kok fra Sverige, med erfaring fra nogle af Nordens mest anerkendte restauranter, herunder Daniel Berlin Krog, Alouette og Kadeau. Hun kombinerer skarp faglighed med et kreativt touch og en dyb respekt for råvarerne.

Med en kærlighed for vilde urter og madlavning over åben ild, skaber Sara smagsoplevelser med både præcision og nærvær. I Cykelkok- teamet spiller hun en central rolle i udviklingen af menuer, opskrifter og leder den daglige forberedelse i køkkenet med stor professionalisme og sans for detaljen.

Morten

Mød Morten Kryger Wulff – hjernen og hjertet bag Cykelkokken. Han er kok, idémand og altid klar til at dele historier og indblik i Københavns gader. Allerede som ung fik han sin erfaring på toprestauranter i Europa, herunder Savoy i London og InterContinental i Geneve. Senere har han bragt sin kærlighed til mad videre ved at engagere unge i madlavning med fokus på ernæring og sund kost.

Siden 2002 har Morten udviklet Cykelkokken til det unikke, rullende madunivers, vi kender i dag – med bæredygtighed, nærvær og gode oplevelser i fokus. På turene er han både lokomotivet i cykeltoget og den varme vært, der samler mad, mennesker og historier på en helt særlig måde.

Paul

Dette er Paul Einar Bak, en dedikeret kok og stifter af Paulbakfood. Oplært på Falsled Kro, har han et stærkt fundament inden for Gastronomi og lægger stor vægt på bæredygtighed, velvære og forbindelsen mellem mennesker og mad.

Med en bachelorgrad i Sundhed og Ernæring bringer han dybde og intention til hver eneste ret. På turene leder han "Cykeltoget", tilbereder retterne og sørger for, at mad, flow og stemning går op i en højere enhed. 

Tine

Her er Tine Galatius en af vores kokke og stifter af TINEGALATIUS. Hun bruger maden som sit sprog. 

Med en baggrund i teaterproduktion kombinerer hun gastronomi med kunst, og skaber oplevelser, hvor maden ikke bare smager godt, men også betyder noget. Hun har et skarpt blik for detaljen og for, hvordan man løfter en middag til en oplevelse,

Når Tine er med på tur, kan du regne med en god stemning, nysgerrighed og en evne til at få alle til at føle sig godt tilpas. Hun er typen, der både kan jonglere med krydderurter og ideer – og som altid har en skæv vinkel klar.

Marie

Mød Marie Thagaard– den strukturerede ildsjæl med et stort hjerte for natur og bæredygtighed.

Med en baggrund i Skov- og Landbrugsvidenskab fra Aarhus Universitet kombinerer Marie sin faglige viden med praktisk erfaring i projektstyring og eventplanlægning. Hun sørger for planlægning, økonomi og koordinering i Cykelkokken og bidrager kreativt til nye idéer. 

Som Svajer på turene, skaber hun en tryg, og at den varme stemning på turene, altid går hele vejen. 

Villads

Mød Villads Nielsen Dalsgaard – en af vores seje svajere. Han er skoleelev og har været en del af teamet siden han var helt ung, drevet af en tidlig og stor interesse for mad.

På turene har han fået lov at komme tæt på køkkenet- samtidig med at friske op med noget koldt at drikke. Villads møder altid op med et smil, godt humør og fuld fokus. Han er grundig – og har lige præcis den rette mængde afslappet energi.

Martha

Mød Martha Kryger Wulf. En dedikeret og engageret del af teamet, både som praktikant for SoMe, identitet og brandudvikling, men også som en trofast Svajer gennem mange år.

Under turene sikrer hun, at gæsterne føler sig velkomne, afslappede og godt taget hånd om – fra fyldte glas til en smidig og professionel service.

Hun er desuden den stolte datter af Cykelkokkens grundlægger, Morten.

Jakob

Her er Jakob Schou Jørgensen, en af vores friske Svajere. Han er i gang med sin uddannelse som tømrer og bringer sin nysgerrige tilgang og sans for detaljer med på turene.

Jakob trives i naturen og sørger for, at alt kører glat, samtidig med at han skaber en afslappet og behagelig stemning for både gæster og team. Du kan altid regne med at Jakob sikrer, at tingene kører som smurt samtidig med, at stemningen forbliver afslappet og ægte. 

Bjørn

Mød Bjørn Kryger Wulff – innovationsstuderende med kærlighed til nye idéer og gode smage. Han er en af vores seje svajere og har været en del af teamet i flere år. På turene sørger han for, at alle kommer sikkert gennem Københavns trafik, og han hjælper med både servering og retterne på menuen.

De kombuchaer, du får serveret undervejs, bygger faktisk på opskrifter, som Bjørn selv udviklede som 15-årig – i dag videreført af Kombucha INC, der står for produktionen til os. Han bringer en rolig, jordnær energi til holdet og sætter altid en ære i god service

– og ja, han er også den stolte søn af grundlæggeren, Morten.

Ellen

Mød skønne Ellen Wulff – Mortens 80-årige mor og hele teamets uundværlige taskepakker. Hver tirsdag møder Ellen trofast op for at pakke Tour- og Service-taskerne med ro, overblik og godt humør. Hun er en del af hjertet i Cykelkokken og en vigtig brik i, at alt er klart, når vi ruller ud på tur.