
Om CYKELKOKKEN og Morten
Om CYKELKOKKEN og Morten
CYKELKOKKEN er skabt af kok og cykeldesigner Morten, der har forenet sin passion for gastronomi, cykler og friluftsliv i et unikt koncept.
CYKELKOKKEN startede i 2002, da Morten ombyggede sin gamle longjohn til det første mobile cykkelkøkken. Cykelkøkkenet blev skabt for at kunne lave mad ude i det fri til private events, som gårdfester, firmaarrangementer og picknicks i det grønne.
I 2014 udviklede CYKELKOKKENs koncept sig til det, vi kender i dag. Lysten til at kunne være endnu mere mobil på cykelturene betød en række ændringer i udformningen af cykkelkøkkenet. Der blev gennem årenes løb også åbnet op for større grupper og arrangementer.
Hvis du er mere nysgerrig på Morten og hans arbejde kan du se mere i denne video

Om teamet
CYKELKOKKEN er ikke kun Morten – bag konceptet står et dedikeret team af kokke, guider og medhjælpere, der alle deler en passion for gastronomi, cykling og bæredygtighed. Hver eneste tur er et resultat af tæt samarbejde og kreativitet fra hele holdet, der altid stræber efter at levere en oplevelse i særklasse.
Teamet består af sæsonansatte kokke og guider, der både har flair for at lave god mad under unikke forhold og for at skabe gode relationer med gæsterne.
Om cykelkøkkenet
Det specialdesignede cykelkøkken er hjertet i CYKELKOKKEN. Køkkenet er bygget til at være mobilt og effektivt, så maden kan tilberedes og serveres, uanset hvor vi befinder os. Det er indrettet med alt, hvad der skal til for at skabe retter i særklasse med minimale ressourcer.

Mød teamet bag hjulene
Sara
Mød Sara Ekman, der er uddannet kulinarisk kok med baggrund fra nogle af Nordens mest anerkendte restauranter, herunder Daniel Berlin Krog, Alouette og Kadeau. Hun kombinerer skarp faglighed med et kreativt touch og en dyb respekt for råvarerne.
Med en kærlighed for vilde urter og madlavning over åben ild, skaber Sara smagsoplevelser med både præcision og nærvær. I Cykelkok- teamet spiller hun en central rolle i udviklingen af menuer, opskrifter og leder den daglige forberedelse i køkkenet med stor professionalisme og sans for detaljen.
