Oplev byens puls og smag på lækre retter serveret direkte fra Cykelkokkens mobile køkken.

Gastronomisk eventyr

VI BRUGER BYEN SOM VORES KØKKEN OG RESTAURANT

Hos Cykelkokken tilbyder vi tre typer af eventyr: (1) Åbne ture, hvor det er muligt at tilmelde sig individuelt, (2) private ture, hvor I tilmelder jer som en gruppe, og (3) firmaevents.


Tag med Cykelkokken på en unik gastronomisk cykeltur gennem byens kvarterer og grønne oaser. Oplev byens puls og smag på lækre retter serveret direkte fra Cykelkokkens mobile køkken. En sanselig rejse, der kombinerer cykling, byliv og god mad - samt det kammeratskab, der opstår omkring madlavningen.

Billeder fra

Tidligere eventyr

Morten Kryger Wulff

Cykelkokken

Morten er den kreative sjæl bag Cykelkokkens koncept, der kombinerer kærlighed til bæredygtighed, friluftsliv og gastronomi i en klasse for sig selv. Med en fortid som kok både hjemme og i udlandet kommer Morten med en solid indsigt i det kulinariske univers, som han gerne transformerer til unikke gourmetoplevelser på hjul. 

Referencer

Camilla Falder

Cyklende og grillende på samme tid, det er imponerende

"Han minder mig om en topatlet, der har trænet hårdt, og derefter får alt til at se naturligt og let ud. Jeg tager lidt tryllestøv med mig og glæder mig til at besøge Cykelkokken igen for jeg fornemmer at ikke to ture er ens i selskab med den kære kok."

Helle Pejtersen

Mega hyggeligt - kan varmt anbefales.

"Cykelkokken har udviklet et rigtig dejligt skævt koncept, hvor man sammen med ham cykler rundt til udvalgte steder i byen, hvor han tilbereder og serverer de fineste retter."

Marie-Louise Skjølstrup

We highly recommend this extraordinary social food experience.

"We had the most amazing day yesterday on our MK1-E’s turning the city with cykelkokken - what a great concept! We highly recommend this extraordinary social food experience. We feel energized and so ready to rock the rest of 2018."

Per Seidelin

En fantastisk oplevelse for alle sanser

"Med Cykelkokken kommer man rundt i spændende afkroge af København, og får samtidig serveret indbydende og velsmagende mad."