Book

Virksomhedstur med CYKELKOKKEN

FORDYB DIG I BYENS SMAG

Virksomhedstur med CYKELKOKKEN - for minimum 8 personer


Vi tilbyder at organisere jeres næste virksomhedstur. Tilbring en fantastisk dag med Cykelkokken i skøkken København, og få en unik fælles oplevelse med gastronomisk håndværk i centrum. 


Vi har omfattende erfaring i at skabe mindeværdige virksomhedsture. Vi sørger for, at hver detalje er nøje planlagt og kun de bedste ingredienser anvendes. Vores mål er at skabe en uovertruffen oplevelse, der styrker sammenholdet og inspirerer hele jeres team.


Vi kan skræddersy den perfekte dag for dit team, hvor du trygt kan overlade organisationen af denne tur i vores hænder.

For VIP-besøgende i København er vores gastronomiske cykelture en oplagt måde at opleve byen som forretningsgæst eller turist. Giv dine gæster en uforglemmelig oplevelse, der kombinerer byens charme med gastronomisk finesse.


Pris: 1.695 DKK/person + eventuel cykeludlejning: 100 DKK/cykel 


Hvad er inkluderet?

1. Velkomstdrink.

2. Guidet cykeltur rundt i København med en kok, der serverer 5 retter på nøje udvalgte steder i København.

3. Drikkevarer til hver servering (med og uden alkohol).


Har du særlige ønsker til turen eller vil du gerne modtage et tilbud?

Kontakt os på info@cykelkokken.dk

Ofte stillede spørgsmål

+

Hvad er din afbestillingspolitik?


Ved afbestilling 14 dage før arrangementet opkræves 50% af det fulde beløb


Ved afbud senest 7 dage før arrangementet skal der betales 100 %.


Ved justering af antal kuverter, 7 dage før arrangementet, betales 100% af det forudbestilte antal.


Dårligt vejr? Cykelkokkens ture køres i sne, regn og solskin og vil ikke blive aflyst, medmindre der varsles om ekstreme eller farlige forhold. Ruten er altid tilrettelagt for at tage højde for vejrforholdene.


Hvis du ikke ønsker at aflyse, men ændre datoen for arrangementet, kan det ske 14 dage før arrangementet. Oplysninger om allergener mm modtages, senest 7 dage før rejsen.

+

Hvad hvis det regner?


Efter mere end 20 år som Cykelkokken er vi blevet eksperter i dette. Du bør forberede dig på en udendørs oplevelse - men ved også, at en gastronomisk cykeltur aldrig vil være en overlevelsestur. Vi følger vejrprognosen og lægger ruten ud dagen før. 


  • Mulighed for regn: Turen planlægges i nærheden af broer eller på steder i byen, hvor vi kan søge ly, mens vi spiser. København tilbyder mange kroge og kroge at udforske! Vi sørger altid for regnponchoer til jer.
  • Ekstrem regn og vind: Vi går direkte til Svajerbar, vores hyggelige hytte nede i Københavns Havn. Vi bliver ude og laver mad, og dem der ønsker det, kan blive indenfor i varme og læ.

"Dette er det mest almindelige spørgsmål. Først og fremmest regner det faktisk sjældent. Men for at være ærlig har de mest spændende ture, jeg har nydt, været når det begynder at regne. Når vi alle skal klemme os sammen under et træ eller en bro. Det får altid en gruppe tættere sammen." - Morten Wulff, Cykelkokken

+

Hvordan skal vi klæde os?


Tag tøj på efter vejrudsigten. Det er rart at kunne holde sig varm og tør med den rigtige påklædning. Det er altid en god idé at medbringe vind- eller vandtæt overtøj. 

+

Hvad hvis nogen har svært ved at cykle?


Gastronomiske cykelture foregår på cykel og alle der kan bør cykle.


Cykelkokken kan hjælpe med at skaffe elcykler eller leje en rickshaw, der kan cykles og styres af en deltager. 

+

Skal vi medbringe vores egne cykler?

Uanset hvad. I er velkomne til at medbringe jeres egne cykler.

Vi kan også hjælpe jer med både cykler og hjelme. Vi arbejder tæt sammen med et velassorteret cykeludlejningsfirma, der udlejer cykler og tilbehør af høj kvalitet. Prisen for at leje cykler er 100,- DKK pr. cykel.


HUSK CYKELLYGTER om efteråret og vinteren, hvis I cykler på egne cykler. Det er også jeres ansvar og beslutning, om I bærer cykelhjelme, og om jeres private cykler er lovlige.

+

Hvad er ruten? Hvor langt cykler vi?


Der er ingen standardrute. Hver tur bliver sin egen fortælling. 


Det er ikke tilfældigt, at vi ofte taler om vores gastronomiske cykeltur som en `performance`. Vi kan frit udforske Københavns små gemmesteder og oaser. Kok og gæst er i øjenhøjde hele vejen. Dufte, smag og historier skabes sammen og bliver til en fælles oplevelse – eller forestilling.


Du kan forvente 4-5 km. København er meget fladt, så vi skal ikke op ad de store bakker.

Har du særlige ønsker på forhånd, hører vi dem gerne og forsøger at inddrage dem i vores planlægning.

+

Hvordan håndterer du allergier og diæter?


Fortæl os SENEST 7 DAGE FØR, om du har allergener, så vil vi forsøge at finde et alternativ til dig.

Da vi pakker maden i cyklen, kan vi ikke ændre serveringerne under turen. Det samme gælder særlige ønsker vedrørende drikkevarer.

+

Hvad er Svajerbar?


Svajerbar er vores lille hytte på Kalvebod Bølge. Det er en container, der er blevet isoleret og gjort hyggelig og er i læ i tilfælde af dårligt vejr. Det betyder, at du altid har mulighed for at komme indenfor, mens Cykelkokken fortsætter med at lave mad udendørs. 

Det ligger på den yderste spids af indre by med udsigt over Islands Brygge og Sydhavnen - kun ti minutters gang fra hovedbanen og Tivoli.

+

Hvilken mad serveres på turen?


Vores fem-retters menu er lokal, sæsonbestemt og helt økologisk. Vi elsker at forblive kreative og tilpasse menuen til sæsonens friskeste råvarer. Vi planlægger menuen omkring det grønne, og tilføjer derefter fisk og skaldyr, af og til kød. 


Du kan lade dig forføre af byen i et stykke tid og behøver ikke træffe nogen valg.

Billeder fra

Tidligere eventyr