Om Cykelkokken

ALESSANDRA

Alessandra er uddannet kok i Italien. Hun kom til København i 2019 i ønsket om, at fordybe sig i det nordiske køkken og har bl.a. arbejdet på Kødbyens trendy fiskerestaurant Fiskebaren. Når Alessandra ikke sidder på en af vores køkkencykler, så nyder hun langdistancecykling og at udforske Københavns pulserende liv og grønne oaser.

Kok

LUKE

 

 

 

 

 

Luke har cyklet med os siden 2019 og med sine sydafrikanske og tyske rødder bidrager han med en uovertruffen energi og appetit på livet. Luke er uddannet kok og har tidligere slået sine folder på både Fiskebaren, Harts og Almanac. Når Luke ikke cykler rundt som cykelkok, så nyder han København til lands og til vands. Luke elsker bl.a. at dykke og svømme i Københavns havn. 

Kok

CYKELKOKKEN

 

 

Cykelkokken blev grundlagt i 2002 og er ejet af parret Morten og Tine.

Morten er den kreative sjæl bag Cykelkokkens koncept, der kombinerer kærlighed til bæredygtighed, udeliv og gastronomi i særklasse. Med en fortid som kok i både ind- og udland kommer Morten med et solidt indblik i det kulinariske univers, som han ynder at transformere til unikke gourmetoplevelser på hjul. 

 

Tine er Cykelkokkens administrative rygrad. Med en uddannelse inden for offentlig administration, varetager hun alle opgaver knyttet til kommunikation, marketing, logistik og økonomi. 

 

Fælles for dem begge er, at de har en forkærlighed for grønne, alsidige og eventyrlystne København - en kærlighed de er klar til at dele med jer. 

Partners
5Z7A8649.jpg
Kok

MAGNUS

Magnus er en madentusiast af særlig kaliber og har været en del af Cykelkokken siden 2016. Magnus har finger på Københavns puls og hans kreativitet og unikke forståelse for smage bidrager til nytænkning i alt hvad vi gør. Når Magnus ikke eksperimenterer i køkkenet, er han en passioneret spejder der nyder at gå på opdagelse i naturens spisekammer.

Kok

VINCENT

Vincent  har været tilknyttet Cykelkokken siden foråret 2020. Han er fransk kok og udlært i det japanske køkken. Han har også arbejdet som sushi kok i torvehallerne. I vinterhalvåret 2020 er Vincent i Madrid som konsulent for nyåbnet  japansk restaurant som han hjælper igang. 

IMG_2476_edited_edited.jpg