top of page

Om Cykelkokken

cykelkok

MAGNUS

Magnus er en madentusiast af særlig kaliber og har været en del af Cykelkokken siden 2016. Magnus har finger på Københavns puls og hans kreativitet og unikke forståelse for smage bidrager til nytænkning i alt hvad vi gør. Når Magnus ikke eksperimenterer i køkkenet, er han en passioneret spejder der nyder at gå på opdagelse i naturens spisekammer.

IMG_1563.jpeg
cykelkok

POUL

Poul har været tilknyttet Cykelkokken siden foråret 2021. Han er udlært på Falsled kro og har haft sin egen restaurant i Oslo..

Poul forstår at omsætte fine dining til lige det som vi har brug for at overraskende retter på vores cykelende madoplevelser,

IMG_1001.jpeg

TINE

Tine er Morten kone og har fuldt projektet siden starten i 2002 Med en uddannelse inden for offentlig administration, er hun en god sparringspartner om opgaver knyttet til kommunikation, marketing, logistik og økonomi. 

5Z7A8649_edited.jpg

LUKE

 

 

 

 

 

Luke har cyklet med os siden 2019 og med sine sydafrikanske og tyske rødder bidrager han med en uovertruffen energi og appetit på livet. Luke er uddannet kok og har tidligere slået sine folder på både Fiskebaren, Harts og Almanac. Når Luke ikke cykler rundt som cykelkok, så nyder han København til lands og til vands. Luke elsker bl.a. at dykke og svømme i Københavns havn. 

cykelkok

MORTEN KRYGER WULFF

 

 

.

Morten er den kreative sjæl bag Cykelkokkens koncept, der kombinerer kærlighed til bæredygtighed, udeliv og gastronomi i særklasse. Med en fortid som kok i både ind- og udland kommer Morten med et solidt indblik i det kulinariske univers, som han ynder at transformere til unikke gourmetoplevelser på hjul. 

 

 

 

Fælles for hele teamet er, at de har en forkærlighed for grønne, alsidige og eventyrlystne København - en kærlighed de er klar til at dele med jer. 

Cykelkokken
Cykelkokken 09_edited_edited.jpg
bottom of page