Bestil

Gavekort

Gavekort til gastronomisk Cykeltur

Her på vores hjemmeside kan du nu bestille skræddersyede gavekort til dem, du ønsker at forkæle med en uforglemmelig oplevelse med Cykelkokken.


For blot 1.695 kr. pr. person kan du glæde en heldig modtager med en guidet cykeltur rundt i København inklusiv 5 lækre serveringer og drikkevarer undervejs.

Gavekortet indeholder

Ofte stillede spørgsmål

+

Hvad er din afbestillingspolitik?


Ved afbestilling 14 dage før arrangementet opkræves 50% af det fulde beløb


Ved afbud senest 7 dage før arrangementet skal der betales 100 %.


Ved justering af antal kuverter, 7 dage før arrangementet, betales 100% af det forudbestilte antal.


Dårligt vejr? Cykelkokkens ture køres i sne, regn og solskin og vil ikke blive aflyst, medmindre der varsles om ekstreme eller farlige forhold. Ruten er altid tilrettelagt for at tage højde for vejrforholdene.


Hvis du ikke ønsker at aflyse, men ændre datoen for arrangementet, kan det ske 14 dage før arrangementet. Oplysninger om allergener mm modtages, senest 7 dage før rejsen.

+

Hvad er ruten? Hvor langt cykler vi?


Der er ingen standardrute. Hver tur bliver sin egen fortælling. 


Det er ikke tilfældigt, at vi ofte taler om vores gastronomiske cykeltur som en `performance`. Vi kan frit udforske Københavns små gemmesteder og oaser. Kok og gæst er i øjenhøjde hele vejen. Dufte, smag og historier skabes sammen og bliver til en fælles oplevelse – eller forestilling.


Du kan forvente 4-5 km. København er meget fladt, så vi skal ikke op ad de store bakker.

Har du særlige ønsker på forhånd, hører vi dem gerne og forsøger at inddrage dem i vores planlægning.

+

Hvad hvis det regner?


Efter mere end 20 år som Cykelkokken er vi blevet eksperter i dette. Du bør forberede dig på en udendørs oplevelse - men ved også, at en gastronomisk cykeltur aldrig vil være en overlevelsestur. Vi følger vejrprognosen og lægger ruten ud dagen før. 


  • Mulighed for regn: Turen planlægges i nærheden af broer eller på steder i byen, hvor vi kan søge ly, mens vi spiser. København tilbyder mange kroge og kroge at udforske! Vi sørger altid for regnponchoer til jer.
  • Ekstrem regn og vind: Vi går direkte til Svajerbar, vores hyggelige hytte nede i Københavns Havn. Vi bliver ude og laver mad, og dem der ønsker det, kan blive indenfor i varme og læ.

"Dette er det mest almindelige spørgsmål. Først og fremmest regner det faktisk sjældent. Men for at være ærlig har de mest spændende ture, jeg har nydt, været når det begynder at regne. Når vi alle skal klemme os sammen under et træ eller en bro. Det får altid en gruppe tættere sammen." - Morten Wulff, Cykelkokken

+

Hvordan håndterer du allergier og diæter?


Fortæl os SENEST 7 DAGE FØR, om du har allergener, så vil vi forsøge at finde et alternativ til dig.

Da vi pakker maden i cyklen, kan vi ikke ændre serveringerne under turen. Det samme gælder særlige ønsker vedrørende drikkevarer.

+

Hvordan skal vi klæde os?


Tag tøj på efter vejrudsigten. Det er rart at kunne holde sig varm og tør med den rigtige påklædning. Det er altid en god idé at medbringe vind- eller vandtæt overtøj. 

+

Skal vi medbringe vores egne cykler?

Uanset hvad. I er velkomne til at medbringe jeres egne cykler.

Vi kan også hjælpe jer med både cykler og hjelme. Vi arbejder tæt sammen med et velassorteret cykeludlejningsfirma, der udlejer cykler og tilbehør af høj kvalitet. Prisen for at leje cykler er 100,- DKK pr. cykel.


HUSK CYKELLYGTER om efteråret og vinteren, hvis I cykler på egne cykler. Det er også jeres ansvar og beslutning, om I bærer cykelhjelme, og om jeres private cykler er lovlige.