Betingelser og vilkår

Tak fordi du bookede en cykelkokturoplevelse med Cykelkokken! Vi elsker at dele den unikke oplevelse at være cykelkok med vores gæster, og vi vil gerne sikre os, at du hygger dig så meget som muligt. 


Hvad er inkluderet?

Velkomstdrink og en forret

3 portioner undervejs

Dessert og kaffe

Noget at drikke til hvert måltid (nogle med, nogle uden alkohol)


Start og stop sted:

Svajerbar - Kalvebod Bølge - Vesterbro

Bedste dage. Onsdag til søndag - april til oktober

Mulige tider:

klokken 11.00-15.30

eller

klokken 17.00-21.30

Vi forsyner dig med tourbag og regnponcho, hvis nødvendigt kan du leje en cykel hos os.


Pris

1695 kr. pr person.

+ 100 kr. cykelleje pr. person.


BESTILLINGSVARICIFATION

Din reservation er verificeret, og du har modtaget en reservationsbekræftelse fra vores bookingsystem - efter du har udfyldt formularen på vores hjemmesides bookingside 

AFBESTILLINGSPOLITIK​​​​​

Din reservation kan frit annulleres op til 14 dage før din dato.

Indtil 7 dage før datoen er det kun muligt at ændre antal personer og dato for arrangementet.


Dårligt vejr?

Cykelkokken-ture køres i sne, regn og sol og aflyses kun, hvis der varsles farlige vejforhold.

NO SHOW FEEE

Når du foretager en reservation via https://cykelkokken.superbexperience.com, bliver du bedt om at bekræfte din reservation med dine kreditkortoplysninger. Den samlede præmie vil blive vist, men bare rolig!! Dette beløb vil kun blive opkrævet i det usandsynlige tilfælde, at du ikke opfylder din reservation hos os, eller hvis reservationen ikke annulleres i henhold til vores afbestillingspolitik.


ANSVARSFRASKRIVELSE


Gastronomisk tur med CYKELKOKKEN

Tak fordi du bookede en cykelkokturoplevelse med Cykelkokken! Vi elsker at dele den unikke oplevelse at være cykelkok med vores gæster, og vi vil gerne sikre os, at du hygger dig så meget som muligt.

Vores Cykelkokken-ture er meget forskellige fra din typiske restaurantoplevelse. Fordi disse ture involverer at cykle – herunder muligvis en af vores almindelige cykler eller ladcykler – har vi nogle regler og betingelser på plads, der er beregnet til at hjælpe med at holde alle sikre. Læs venligst disse omhyggeligt. Hvis du har spørgsmål, så lad os det vide. Vores advokat fortæller os, at vi skal have dig til at acceptere disse, før du kan deltage i en af vores Cykelkokken-ture.


1. Cykelfærdigheder: Som nævnt ovenfor involverer Cykelkokken-turoplevelsen en cykeltur. Selvfølgelig ved du det sikkert allerede, men bare for at være klar: du kommer til at cykle under hele din tur. Uanset om du kører på en eller vores cykler eller medbringer din egen, accepterer du, at du vil blive fortrolig med cyklen og hvordan den fungerer, før du begynder turen, og vil fortælle os, hvis du på noget tidspunkt har nogen bekymringer eller problemer med at køre på din cykel . Du accepterer også, at du vil cykle på en sikker måde og vil følge alle gældende færdselslove til enhver tid under turen.


2. Sundhed: Fordi dette er en cykelturoplevelse, skal du være sund nok til at træde dig og din cykel i pedalerne i hele turens længde. Du anerkender, at vi har fortalt dig cirka, hvor langt du skal køre på cykel, og du bekræfter, at du er i form og rask nok til at gennemføre turen. Du accepterer, at du bærer alt ansvar, herunder sundhedspleje og transportomkostninger, i tilfælde af at du af en eller anden grund ikke er i stand til at gennemføre din tur.


3. Udendørs arrangement: Du forstår også, at en Cykelkokken-tur er en udendørs aktivitet, og at vejret i Danmark er uforudsigeligt. Du forstår og accepterer, at din tur vil fortsætte på trods af vejret, hvis vi anser det for sikkert at gøre det, og at det er dit ansvar at bære og medbringe tøj passende til vejret, inklusive regntøj.


4. Cykelsikkerhed: Du forstår, at cykling indebærer risici ligesom enhver aktivitet. Vi deler veje med motorkøretøjer og veje og cykelstier med andre cyklister samt fodgængere, og vi kontrollerer ikke, hvordan de opfører sig. Selvom vi kan reducere disse risici ved at cykle på en sikker og lovlig måde, forstår og accepterer du, at vi ikke kan eliminere alle risici, og du accepterer alle risici forbundet med at deltage i denne cykeltur. Derudover, mens cykelhjelme ikke er lovpligtige i Danmark, tilbyder de en ekstra grad af beskyttelse af dit hoved under visse omstændigheder. Du forstår og accepterer, at hvis du vælger ikke at bruge hjelm under din cykeltur, gør du det på eget ansvar.


5. Alkohol: Du forstår, at en Cykelkokken-tur involverer stop, hvor der serveres mad og drikke. Nogle af de drikkevarer, vi serverer, kan indeholde alkohol. Vi vil altid fortælle dig, når vi serverer en drink, der indeholder alkohol og vil have en alkoholfri mulighed. Du forstår og accepterer, at det er dit ansvar at forstå, hvordan din krop reagerer på alkohol, og at træffe ansvarlige valg om indtagelse af drikkevarer, der indeholder alkohol under din cykeltur. Du accepterer, at du ikke vil cykle i tilfælde af, at du føler dig beruset eller har grund til at tro, at dit alkoholindhold i blodet overstiger den lovlige grænse. Du forstår også, at vi har ret til at nægte at servere dig alkohol uanset årsag. Du accepterer at informere os, hvis du føler, at du ikke er i stand til at køre lovligt eller sikkert af en eller anden grund, og du accepterer det fulde ansvar for eventuelle konsekvenser, hvis du undlader at gøre det.


6. Fødevaresikkerhed: Vi er en autoriseret fødevarevirksomhed og tager alle lovlige og rimelige forholdsregler for at sikre, at den mad, vi serverer, er sikker (såvel som lækker!). Du accepterer at informere os på forhånd om enhver fødevareallergi, som nogen i dit selskab har, og vi vil tage rimelige skridt for at imødekomme disse allergier og informere dig om de ingredienser, vi bruger i hver ret.


7. Ansvarsfraskrivelse: Du forstår og accepterer, at vi ikke påtager os noget ansvar eller forpligtelse, og du accepterer at holde Cykelkokken og enhver, der arbejder med Cykelkokken skadesløs i tilfælde af sygdom, skade, død eller tab eller skade på andre eller personlige ejendele under i løbet af eller efter din Cykelkokken-tur.


CYKELKOKKEN - Morten Kryger Wulff - Tlf +4520679704 - CVR 26718899