CATERING OG EVENTS

Altid økologisk, bæredygtigt og vegetarisk i grundkøkkenet med stor kærlighed til bæredygtig kød og fisk. 

Catering - min. tre retter (min. 25 personer)

Skærmbillede 2018-03-31 kl. 16.28.46.png

Vi tilbyder catering eller mad ud af huset til jeres fest, event og lignende. Maden tager afsæt i Cykelkokkens cykelmenuer og retter og består altid af de bedste lokale og bæredygtige råvarer. 

 

Maden afhentes hos os i Kødbyen eller leveres hos jer, men I står selv for de festlige omgivelser, servering, service og  etc. 

 

Tre retter - nogle anrettet enkeltvis og dele retter. 

 

Priser (inkl moms):

375 kr/ pers

Levering: +500 kr,

Kok/ køkkencykel under afvikling: +1900 kr/kok

 

(tjenere: +250 kr/timen)

Vinmenu: fra 250 kr/pers

Reception/små serveringer (min. 45 personer): 

IMG_9315_edited.jpg

Cykelkokken er ekspert i at lave små appetitlige serveringer og kommer gerne ud skaber den stemning I har brug for til jeres anledning. 

 

Vi kan enten levere små retter, som I selv står for at anrette og servere. Eller vi kan komme med køkkencykler / og personale og sørge for hele afviklingen. Cyklerne skaber altid en fantastisk scenografi og giver lidt liv, når vi står og anretter de enkelte serveringer fra cyklerne. 

 

Vi står ude og inde, alt efter jeres arrangement (køkkencyklen skal kunne komme ind, så vær obs på trapper og/eller elevatorstørrelse)

 

Priser ex moms: 

120 kr/ pers

Levering: + 500kr,

Kok /køkkencykel: 1900 kr/kok

Vin-menu: fra 100 kr/pers 

 

Private Dining (min 7 personer): 

P1333766.jpg

Få den gastronomiske cykeltur hjem på tallerkenen.

 

Vi kommer med helhedsløsning til din middag. 5 serveringer - som var I med på cykeltur gennem byen. Menuen er samme menu, som serveres på Cykelkokkens gastronomiske cykeltur, med sammen kærlighed og udvalg af råvarer og smage. Vegetarer og allergener imødekommes. 

 

Vær obs på, at middagen forløber - ligesom på Cykelkokkens cykelture - med lidt mere interaktiv relation mellem gæst og kok. Det er Cykelkokkens grundmission at skabe et aktivt tilhørsforhold til middagen og derfor vil I opleve, at middagen afvikles med Cykelkokken som tovholder, men i samarbejde og med hjælp fra jer, - med mindre I specifikt har bestilt tjener og vi har aftalt noget aftalt noget andet. 

For at maden kan serveres varm og for at fastholde vores ønske om samarbejde mellem kok og jer, plejer vi at foretrække at kokken er, hvor I er: Det vil sige; hvis I sidder og spiser indenfor, giver det bedst mening, hvis kokken laver maden indendørs i jeres køkken. Hvis I er udenfor, laver vi gerne mad fra cyklen.

 

Priser (inkl. moms) 

1100 kr/pers, Tidsrum: 4 timer 

5 glas vin er inkluderet. 

Ekstra vin kan købes: fra 150kr/flasken

Tjener: 250 kr/timen

 

Pop-up til promotion / kundearrangementer: 

IMG_2710.jpeg

Vi kommer ud med køkkencykel og kok og forkæler jeres kunder. 

 

Dagen foregår i jeres omgivelser med lette og mundrette serveringer fra cyklen. Da det ofte vil være serveringer i et roligt flow, lægger vi op til at retterne laves frisk undervejs på cyklen. Vi leverer al service, gryder, potter pander og tager alt med igen. Ingen rod i jeres butik, galleri eller lokale. 

 

Dagspris (med mad til ca 45 pers over 4-5 timer). Fra 6600 kr (ex moms)

 

Vi tilpasser dagen til jeres behov.