Om Cykelkokken

Morten Kryger Wulff blev uddannet kok i 1992 og har en lang historie fra arbejdet i restaurationskøkkener i ind- og udland. Passionen for ladcykler og ude-mad er med tiden blevet til et koncept, hvor Morten inviterer gæster med ud på gastronomiske cykelture. For at kunne lave mad undervejs, har Morten udviklet et cykelkøkken til formålet, som er en slags lokomotiv på turen og hurtigt kan slås op på de planlagte spise-stops undervejs. På turen serveres op til fem retter fra cyklen, og mellem hver hver ret skiftes stetting til et nyt smukt eller spændende område af byen. Københavns Havn har i dag rent vand, og når det er muligt, omfatter turen også lokale producenter af muslinger, tang og østers.

 

Af spise og cykle med "Cykelkokken" handler om at tage sig tid til at nyde smagen af maden, mens vi nyder omgivelserne. Nogle spise-stop kan være blæsende, andre lokationer kan være tempofyldte og så er det steder som er helt fredelige og harmoniske. Så med opmærksomhed på omgivelserne, til menneskerne omkring os og til den mad vi spiser - kan vi blive mætte i flere forstand.

@2019 by Cykelkokken photo: Daniel Rasmussen